Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться туристичний форум

19-20 жовтня у Палаці мистецтв, що на вул. Коперника, 15, відбудеться Львівський туристичний форум, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Цьогоріч ця подія об’єднає виставку ТурЕкспо та вже традиційний Форум експертів ТІЦів, і має на меті висвітлення важливих аспектів, необхідних для успішної діяльності міських туристичних офісів, туристично-інформаційних центрів та туристичного бізнесу», - розповідають організатори.

19 жовтня відбудеться стратегічна сесія «Futourism. Plan of action» (Туризм майбутнього. План дій) та сесія для готельєрів і представників туристичних міст «Просуваймо Ваш бізнес/дестинацію розумно», під час якої говоритимуть про цифровий маркетинг, онлайн продажі, важливість збору і прикладні інструменти використання статистичних даних для формування маркетингової стратегії.

20 жовтня розпочнуть день з погляду в майбутнє галузі туризму з доцентом Веллінгтонського університету «Вікторія» Ієном Єоменом та продовжать обговорення важливості застосування інновацій та новітніх технологій у діяльності туристично-інформаційних центрів, використання традиційних та інноваційних методів у роботі з відвідувачами ТІЦів, а також можливість пошуку компромісів для ефективної  роботи центрів.

Учасники: міжнародні та національні спікери, представники туристичних офісів та туристично-інформаційних центрів.

Деталі та програма невдовзі буде на сайті: www. lviv.travel

Також буде створена подія на Facebook. Слідкуйте за новинами управління туризму на Lviv Tourism Office.

Організатори: управління туризму ЛМР, ЛК НП "Центр розвитку туризму м. Львів", Gal-EXPO.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ