Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відбудеться унікальна програма «World Christmas Songs», де новорічні та різдвяні хіти звучатимуть 5 мовами

13 січня о 18:00 та о 20:00 у Львівській національній філармонії вперше відбудеться унікальна програма «World Christmas Songs», яка поєднала в собі новорічні та різдвяні хіти 5 мовами.

Найкращі музиканти і солісти покажуть,  під які пісні святкують в Італії,  Англії, Польщі, Франції та Іспанії, повідомляють організатори BIGSHOW Agency.

На сцені виступлять непересічні артисти: носій потужного та мелодійного баритону, якому аплодують найкращі зали Європи та Північної Америки - Юрій Григораш; оригінальна і неповторна джазова вокалістка Юлія Швед; хедлайнер вечора – неперевершений Аніс – зірка шоу «Голос країни» і лідер проєкту «Паваротті і друзі».

«Всесвітньо відомий український «Щедрик», музика з новорічних фільмів та відомі на весь світ пісні - в авторській обробці. А особливим довершенням музичної феєрії того вечора стане участь в цьому грандіозному концерті камерного оркестру!

Тож приходьте 13 січня у Львівську національну філармонію та відчуйте святковий настрій світового масштабу!», - запрошують організатори.

Концерти відбудуться з дотриманням карантинних вимог.

Квитки можна придбати за посиланням:

18:00 -   https://bigshow.ua/events/world-christmas-songs-18-00/

20:00 -  https://bigshow.ua/events/world-christmas-songs-20-00/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ