Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться VІ благодійний марафон «На долю майбутньої нації»

У Львові відбудеться благодійний марафон «На долю майбутньої нації – VІ». У рамках заходу пройде музичний концерт на підтримку Оксани Гринюк. Акцію організовує Львівська міська молодіжна громадська організація «Золота молодь Винник» за підтримки Львівської міської ради, повідомила прес-служба ЛМР.

Відтак, марафон відбудеться 6 березня о 14.00 год. у приміщенні готельно-розважального комплексу «Галактика» (Львів-Винники, вул. Миколайчука, 1). Усі зібрані кошти використають на операцію Оксани Гринюк, якій потрібно зробити протезування колінного суглобу.

«Проблема цієї дівчинки є дуже серйозною та актуальною. Адже дітям важко реалізуватись, коли якась подія із життя не дозволяє їм відчувати себе здоровою людиною. Ці діти потребують відповідного фахового лікування та хірургічного втручання», - зазначає голова організації ЛММГО «Золота молодь Винник» Софія Маркевич.

У рамках марафону відбудуться школи beli-дансу та бойового гопака, концерт українських виконавців та благодійна вечірка. У концерті візьмуть участь Наталка Карпа, Андріана, Ірена, Андрій Заліско, Уляна Латик, Докі-док та гурти «Кожному своє», «RIZUPS», «Sample Rate», «Хочу Ще», «EnerG», балет «SIRIUS» та фіналіст проекту «Україна має талант» Олександр Божик.

Нагадаємо, перший етап марафону «На долю майбутньої нації» відбувся у 2007 році. За зібрані кошти було облаштовано палату в пульмонологічному відділені Дитячої обласної лікарні «Охматдит». Під час другого концерту було закуплено медикаменти та вітаміни для дітей з різними формами туберкульозу Винниківської спеціалізованої школи-інтернат №9. У 2009 році було закуплено медичне обладнання та облаштовано дитячий кабінет для проходження лікування дітей з вродженими вадами в поліклініці №2 у Винниках. Під час 4 марафону закуплено лікарський засіб «Диферелін» для лікування хворої на пухлину гіпоталамусу дитини. У 2010 році відбувся 5 етап марафону, усі зібрані кошти переведено на лікування Ірини Корди, хворої на гостру лейкемію.

Довідка:

Зробити благодійний внесок та придбати квиток на концерт (від 25 гривень) можна щосуботи з 17.00 до 21.00 год. за адресою: Львів-Винники, вул. Галицька, 61.

Детальнішу інформацію можна отримати за тел. 096-466-48-45 та 063-88-94-794 (Софія Маркевич).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ