Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Львові відбудеться XIV турнір з легкоатлетичних стрибків «Меморіал Дем’янюка»

19 січня у приміщенні спорткомплексу ЛДУФК (Черемшини, 17) відбудеться XIV міжнародний турнір з легкоатлетичних стрибків «Меморіал Дем’янюка». У програмі змагань заплановано проведення Гран-прі серед жінок та чоловіків, юнацького та юніорського турнірів зі стрибків у висоту та науково-практичного семінару фахівців з легкоатлетичних стрибків, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Попередню згоду на участь у турнірі дали представники Словаччини, Білорусі, Румунії, Росії та провідні атлети України. Серед них глядачі зможуть побачити чемпіона Європи-2010 росіянина Олександра Шустова, чемпіона світу-2005 українця Юрія Кримаренка, чемпіона Європи серед юніорів-2011 росіянина Нікіту Аніщенкова, срібну медалістку юнацького чемпіонату світу-2011 українку Ірину Геращенко та чемпіона Європи серед юніорів, учасника Олімпійських ігор українця Олександра Нартова.

Додамо, що кожного року за призові місця «Меморіалу Дем’янюка» ведуть боротьбу близько 100-150 спортсменів.

Також в межах  турніру відбудеться нагородження кращих спортсменів СК «Висота». Такого звання удостоять переможців та призерів чемпіонатів України в різних вікових категоріях. Серед глядачів проведуть розіграш призів від СК «Висота» і партнерів.

Довідка:

Міжнародний турнір з легкоатлетичних стрибків «Меморіал Дем’янюка» відбувається в пам’ять про відомого українського спортсмена, майстра спорту міжнародного класу, учасника Олімпійських ігор-1980 Олексія Дем’янюка, який трагічно загинув у 1999 році.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ