Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відбудеться Занківчанський вечір із сестрами Тельнюк

В лютому цього року у Львові відбудеться Заньківчанський вечір за участю сестер Тельнюк, ведучий вечора – художній керівник театру Федір Стригун. Про це «Гал-info» продюсер проекту «Тельнюк: сестри» Назар Стригун.
«Третього лютого у рамках театральної програми «Заньківчанські вечори» відбудеться творчий вечір із сестрами Тельнюк. На відміну від інших вечорів, він буде проводитися із ретроспективою, екскурсом в минуле. На вечорі звучатимуть пісні, які сестри виконували в минулі роки. Також будуть проводитися вечори-діалоги з виконавцями та глядачами. І звичайно, друга частина вечора передбачає представлення публіці альбому «Жовта кульбаба», пісні з якого сестри Тельнюк виконають на львівській сцені», – говорить Назар Стригун.
Нагадаємо, що у творчому доробку Галі та Лесі Тельнюк дев’ять альбомів: Мить (1991); Галя та Леся (1994); Тиша і Грім (1998); Живі концерти в Канаді (2000); У.Б.Н. Пісні з вистави (2001); Вітер Століть (2002); Жар-Птиці (2002); Вибране – подвійний компакт-диск (2005); Жовта кульбаба (2007); також, до виходу готується альбом „По обидві сторони Сонця та Місяця”, презентація якого запланована на весну цього року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ