Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться зустріч з Антоном Кротовом - одним з найбільших мандрівників і автостопників світу

В четвер 20 квітня 2006 р. розповість про свої мандри світом Антон Кротов - один з найвідоміших автостопників і мандрівників світу, засновник і президент Академії Вільних Мандрівок (м. Москва). Мандрівник проїхав більш ніж 500.000 км (це 12 земних екваторів) та відвідав понад 30 екзотичних країн Євразії і Африки, в т.ч. Афганістан, Судан, Іран, Пакистан. Антон Кротов - письменник, автор 25 книг про автостоп і мандрівки.  Про це “Гал-info” повідомила Львівська міська громадська організація «Підкова».
Разом з Кротовом на зустрічі виступить Володимир Печений, ветеран іракських в’язниць. На зустрічі буде можливість задавати запитання, подивитися фотографії, зроблені у різних країнах світу, придбати книги по автостопу, познайомитися з львівськими автостопниками, членами “Підкова-автостоп”.
З розповідей Антона Кротова можна дізнатися: як і де отримувати візи, переходити кордони, безкоштовно ночувати і їздити, що їсти і як спілкуватися. За допомогою його лекцій мандрівки стануть довшими, цікавішими, безпечнішими і дешевшими, ніж сидіння вдома. Кожен отримає можливість самостійно здійснити мандрівки не використовуючи послуг гідів і турфірм.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ