Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудуться громадські слухання на тему «Реформування комунальної газети «Ратуша»: передумови, шляхи, механізми»

Асоціація медіа-юристів Львівщини спільно з Інститутом іміджмейкерства та реклами ініціює проведення громадського слухання на тему «Реформування комунальної газети «Ратуша»: передумови, шляхи, механізми», оскільки впродовж останніх тижнів значного резонансу у Львові набуло питання реформування міської комунальної газети «Ратуша».
Організатори переконані, що публічний діалог необхідно провести із залученням усіх зацікавлених сторін, зокрема представників трудового колективу газети, міської влади, депутатського корпусу, профспілкових та громадських організацій, експертів з медіаправа, журналістів. Про це повідомили в Асоціації медіа-юристів Львівщини. Ці громадські слухання дозволять перевести започатковану у Львові дискусію з емоційної у професійну площину, підготувати реальні пропозиції та, як результат, провести реформу фахово, легітимно та ефективно.
Попередньо визначена дата проведення слухань - 10 червня 2006 р. Громадські слухання на тему: «Реформування комунальної газети «Ратуша»: передумови, шляхи, механізми» проводяться за підтримки Міжнародного фонду „Відродження”.
Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий пропонує реформувати газету „Ратуша” в офіційне друковане видання Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ