Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відбудуться „Різдвяні канікули - 2007”

10-12 січня 2007 року у Львові, на базі Центру творчості дітей та юнацтва Галичини відбудеться Всеукраїнський фестиваль – конкурс учнівської молоді „Різдвяні канікули - 2007”. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської ОДА.
Фестиваль проводиться з метою виявлення та підтримки талановитої учнівської молоді, збереження та популяризація української зимової обрядовості. Його започатковано у 1991 році. Це єдиний фестиваль для дітей та юнацтва у Львівській області, який проходить протягом 15 років. Щороку на фестиваль приїжджає від 700 до 1500 учасників, серед яких компетентне журі обирає лауреатів фестивалю. Учасники виступають у таких жанрах: вокальні ансамблі, малі вокальні форми, солісти у жанрі класичної музики; фольклорно – етнографічні колективи і вертепи з уривками великих фольклорних програм; вокальні ансамблі, троїсті музики та окремі виконавці у жанрі народної музики; колективи народного танцю; колективи та окремі виконавці сучасного напряму танцювального мистецтва, тощо.
Цього року у фестивалі братимуть участь солісти та колективи з Білорусі, Республіки Польща, Миколаївської, Херсонської, Донецької, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Тернопільської областей, міста Києва, адже фестиваль „Різдвяні канікули” надає можливість щороку зустрітися давнім друзям з різних куточків України, даруючи львів’янам та жителям області велике дитяче свято.
У фестивалю „Різдвяні канікули - 2007” візьмуть участь понад 1000 учасників. Програма Всеукраїнського фестивалю-конкурсу мистецтв «Різдвяні канікули - 2007» передбачає 10 січня 2007 року урочисте відкриття фестивалю, конкурсні виступи солістів та колективів з м.Львова, Львівської та Тернопільської областей; оглядові екскурсії для учасників фестивалю з інших областей України; 11 січня 2007 року відбудуться конкурсні виступи солістів та колективів з Харкова, Запоріжжя, Кривого Рогу, Сум, Полтави. 12 січня 2007 року відбудеться гала-концерт лауреатів обласного туру фестивалю та лауреатів Всеукраїнського туру фестивалю «Різдвяні канікули».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ