Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудуться святкові заходи до 60-річчя з дня створення Західного оперативного командування Сухопутних військ ЗС України

3 травня Західне оперативне командування Сухопутних військ Збройних Сил України (колишній Прикарпатський військовий округ) святкуватиме 60-річчя з дня створення. Про це повідомляє офіційний сайт Кабінету Міністрів України.
З цієї нагоди у Львові заплановано проведення низки святкових заходів. Зокрема, 2 травня, о 14.00 у Львові, на базі стадіону СКА, що на вулиці Клепарівській, 39-а, відбудеться велике спортивне свято.
В рамках спортивного заходу заплановано парад ветеранів спорту та кращих спортсменів ЗОКу. Крім того, проводитимуться показові виступи з художньої та спортивної гімнастики, рукопашного бою, карате, стрільби з луку. Військові спортсмени продемонструють глядачам прийоми жонглювання гирями, а також навички у фігурному водінні мотоциклів. Не менш цікавими будуть виступ кінологів Державної прикордонної служби та конкурс сучасних п’ятиборців у подоланні перешкод.
Окрім того, під час проведення спортивного свята відбудеться фінал кубку Західного ОК з футболу, який розіграють команди окремого механізованого полку з Чернівців та окремої механізованої бригади, дислокованої у Мукачевому.
3 травня, об 11.30 у Львові у штабі Західного оперативного командування (вул. Батуринська, 2) розпочнеться церемонія відкриття меморіального обеліска на честь військовослужбовців Прикарпатського військового округу та його правонаступника – Західного ОК, які загинули при виконанні службового обов’язку.
Того ж дня, о 13.00 у Державному академічному театрі опери та балету ім. С.Крушельницької відбудуться урочисті збори та святковий концерт.
4 травня святкові заходи з нагоди 60-річчя Західного оперативного командування заплановано провести на території 80-го окремого аеромобільного полку, який розташований у Львові по вул.Стрийській, 88. Зокрема, о 10.00 відбудеться урочиста церемонія вручення частині Бойового прапора, а з 12.00 запланована зустріч особового складу військової частини з ветеранами. З 12.30 усі бажаючі зможуть відвідати Музей історії Західного оперативного командування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ