Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львові відбулося Свято весни для дітей з ментальними розладами

У Львові стартував новий проект «Вуликові забави», який відбувається в рамках соціальної кампанії «Добрі справи». Соціально відповідальний бізнес продовжує долучатися до соціальної кампанії, яку започаткувала мерія три роки тому. Відтак, сьогодні, 7 березня, відбувся перший захід для дітей з ментальними розладами, які є вихованцями Львівського навчально-реабілітаційного центру «Мрія» (школи-інтернату). Для 30 дітей дитячий розважальний центр «Веселий вулик» підготував святкову програму та частування з нагоди Свята весни, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Захід відбувся в дитячому розважальному центрі «Веселий Вулик» на вул. Кн. Ольги, 106, в залі №16. Тривав 2 години.

«Кожна дитина хоче вірити у казку, хоче побувати хоч раз в образі свого улюбленого казкового героя, поринути у світ розваг, проте існують дітки батьки чиїх не мають змоги допомогти реалізувати їхні мрії існують і дітки, котрі не мають батьків, тому «Веселий Вулик» спільно із міською радою в рамках програми «Добрі справи» поставили мету подарувати кожній дитині цю казку і внести свою частинку добра у майбутнє нашої країни», - розповів координатор проекту від РЦ «Веселий вулик» Андрій Гапук.

До слова, СРЦ «Веселий вулик» вже проводив кілька акцій спільно з міською радою. Відтак, тепер започатковано новий проект, який матиме систематичні акції для тих, хто найбільше цього потребує.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ