Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбулося урочисте засідання з нагоди 15-річчя діяльності благодійного фонду «Гуманітарна допомога дітям України» (Нідерланди)

Сьогодні, 8 грудня 2006 року у Львові, у Палаці Потоцьких відбулося  урочисте засідання, присвячене 15-річчю  діяльності  благодійного фонду «Гуманітарна допомога дітям України» (Нідерланди), за участі директора фонду Піта Спайкерса.
Як розповіла «Гал-info» бібліотекар бібліотеки при Львівській обласній  дитячій спеціалізованій лікарні Галина Карпінська Піт Спайкерс заснував цей фонд аби допомагати дітям в Україні.
«Він багато зробив для нашої лікарні, — розповіла Галина Карпінська. — Зокрема, він надав кошти на проведення ремонту та реконструкцій приміщень лікарні; допоміг медикаментами, а також допоміг у створенні при лікарні інформаційного центру для лікарів, батьків та дітей та центру по роботі зі статистатиками». Крім того, за її словами, Піт Спайкерс допомагає Самбірському дитячому будинку, Львівській дитячій картинній галереї та Львівській школі-інтернату для глухонімих.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ