Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбулись іспити та випуск фахівців ВСП за програмою НАТО

У Навчальному центрі Військової служби правопорядку відбувся іспит слухачів, які навчались за міжнародною програмою підготовки офіцерів військової поліції. Здобуті знання та навички перевірялись на завчасно організованих інструкторами Центру навчальних місцях. Про це повідомило Міноборони.

Військовослужбовці-правоохоронці здавали теоретичну та практичну частину іспиту з таких дисциплін, як адміністрування, робота військового поліцейського на місці події, обшук та затримання підозрюваного військовослужбовця, надання першої медичної допомоги та евакуація пораненого, застосування сили тощо.

Слід зазначити, що для контролю здачі іспиту курсантами, до Навчального центру ВСП прибули представники Головного управління Військової служби правопорядку, Центрального управління Військової служби правопорядку по місту Києву та Київській області, Східного територіального управління Військової служби правопорядку.

– Курсанти мають достатній рівень знань та практичних навиків, – зазначив начальник групи бойової та спеціальної підготовки Головного управління ВСП ЗСУ полковник Олександр Семенюк. – Доказом цьому є впевнені дії військовослужбовців під час практичної частини іспиту. Це свідчення того, що підготовка відбувається  за сучасними стандартами за участю вітчизняних та закордонних фахівців.

Після іспитів відбулась урочиста церемонія випуску курсантів та вручення сертифікатів за участю Командувача місії «ЮНІФАЕР» підполковника Збройних Сил Канади Фрейзера Олда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ