Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбуваються фінальні ігри з флорболу

Сьогодні, 30 квітня, відбудуться ігри регулярного чемпіонату України з флорболу U-13 та плей-оф фінальної частини Чемпіонату України U-13 2010-2011 рр. повідомили У Львівській обласній федерації флорболу.

В рамках фінальної частини відбудуться ігри останнього туру регулярної першості, а також ігри плей-оф та фінал. Цього року в турнірі беруть участь п’ять команд, проте у фінальній частині зіграє чотири: львівські команди СШ №13 та СШ №2, новороздільська із СШ №5 та дрогобицька із СШ №17. Тернопільська команда із СШ №17, на жаль, прибути не зможе.

Турнір розпочнеться матчем між Дрогобичем (СШ №17) та Львовом (СШ №13). Переможець цієї пари зустрінеться в півфіналі із новороздільською СШ №5, а та команда, що програє, зіграє із найсильнішою командою чемпіонату за підсумком двох етапів – львівською командою СШ №2.

Також буде нагороджено найкращих гравців. Нині найкращим бомбардиром є Святослав Сабадаш із СШ №2 м.Львова.

Фінальна частина розпочнеться 30 квітня об 11 годині. Близько 13,00 відбудуться півфінальні матчі. Турнір завершиться до 16,30.

Нагадаємо, що цьогоріч відбувається перший чемпіонат України з флорболу U-13. Чемпіонат складається з трьох турів. Попередні два тури відбулися у Новому Роздолі та Тернополі.

Організатором турніру є Львівська обласна федерація флорболу.

Ігри відбуватимуться у спортзалі «Локомотив» за адресою вул. Федьковича, 30.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ