Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові відбувся антиНАТОвський пікет

Сьогодні під стінами Львівської обласної державної адміністрації відбувся пікет на підтримку підписаного відкритого листа Генеральному Секретарю НАТО, який у Києві підписали 15 лідерів політичних партій та громадських організацій, що виступили проти ПДЧ до НАТО. Про це «Гал-info» повідомив голова ЛОК КПУ Олександр Калинюк.
«Також під стінами облдержадміністрації ми прийняли резолюцію, яка буде направлена керівникам нашої держави та області зокрема. У пікеті взяли участь близько 350 осіб, членів Комуністичної партії України, Партії регіонів, Соціалістичної партії, Прогресивних соціалістів, партії «Руський блок», «Союз радянських офіцерів» та інших представників громадських організацій», — розповів Калинюк.
Він також зазначив, що до пікетувальників вийшов начальник управління внутрішньої політики Львівської ОДА Святослав Шеремета. «Ми передали йому прийняту резолюцію», — зазначив Калинюк.
Водночас у коментарі «Гал-info» голова ЛОВ Партії регіонів Олексій Радзієвський спростував інформацію про участь членів його політичної сили у пікеті під стінами облдержадміністрації. «Наших представників там не було», — зазначив він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ