Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся фінальний забіг Всеукраїнської благодійної акції «Пробіг заради дітей»

21 травня 2006 року з перехрестя вулиці Хімічної і проспекту Чорновола відбувся фінальний забіг Всеукраїнської благодійної акції «Пробіг заради дітей», в якому взяли участь близько 50 осіб — про це «Гал-info» повідомив заступник координатора проекту «Пробіг заради дітей» Микола Пех. За його словами, під час проведення акції вже вдалося зібрати 20 тис. грн, проте це ще не всі пораховані гроші, оскільки значна частина залишається у закритих благодійних скриньках.
 «Ми також плануємо до Дня молоді організувати Благодійний бал у Палаці Потоцьких», — наголосив Микола Пех. Акція ще триватиме 1-2 місяці.  
11 квітня 2006 року від російського кордону з міста Луганськ стартував Всеукраїнський благодійний марафон «Пробіг заради дітей», організаторами якого є випускники програм академічного обміну у США, Обмін майбутніми лідерами, Канадсько-українська парламентська програма, Інститут українських студій за сприяння Міністерства сім’ї, молоді та спорту України. Цей проект також підтримала Посол доброї волі Дитячого фонду ЮНІСЕФ в Україні Руслана Лижичко. Метою акції є — привернути увагу суспільства до проблем соціальної відповідальності шляхом збору коштів для міських та обласних пологових будинків Львівської області. За словами організаторів, проект покликаний допомогти найвразливішій частині суспільства — новонародженим дітям.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ