Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся фотоконкурс «Красуня у погонах - 2010»

З нагоди Міжнародного дня прав жінок і миру Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України (м. Львів) цього року проводив фотоконкурс “Красуня у погонах - 2010”, – повідомили в прес-центрі Міністерства оборони.

 

У цьому заході взяли участь 29 жінок-військовослужбовців, які проходять військову службу у частинах та підрозділах Збройних Сил України у Західному регіоні України.

«Започатковуючи цей конкурс, ми керувалися бажанням нагадати громадськості, що у Збройних Силах України пліч-о-пліч із чоловіками на бойових постах перебувають військовослужбовці-жінки. Подекуди на їхні тендітні плечі покладено надзвичайно відповідальні обов’язки – несення бойових чергувань, турбота про життя і здоров’я захисників Вітчизни, забезпечення якісного і безперебійного військового зв’язку та безліч інших», - розповів у прямому ефірі телепрограми “Вже ранок” Львівської обласної державної телерадіокомпанії начальник Західного регіонального медіа-центру МО України полковник Володимир Ярцев.

Він також підкреслив, що у фотоконкурсі не було “гламуру” та намагань створити образ чергової “дівчинки з обкладинки модного журналу”.

«Усі жінки чарівні та привабливі. А жінки-офіцери, солдати – не виключення. Військовий однострій підкреслює їхню красу. Й, відверто кажучи, журі доволі важко було визначитись із переможницями», – зазначив військовий журналіст.

Відтак, призи за перемогу у фотоконкурсі, що надали група компаній “Агентство економічної безпеки” та Львівська філія ЗАТ “Київстар GSM”, отримає оператор відділення експлуатації автоматичної системи управління військової частини з міста Виноградів Закарпатської області солдат військової служби за контрактом Інна Балог.

Друге місце посіла капітан Оксана Якубчак, начальник групи обліку та призначення техніки національної економіки Івано-Франківського обласного військового комісаріату. Третє місце здобула солдат військової служби за контрактом Ніна Герун, медсестра фтизіатричного кабінету клініки амбулаторно-поліклінічної допомоги Військово-медичного клінічного центру Західного регіону Міністерства оборони України зі Львова.

Номінацію “За жіночність та чарівність” розподілили військовослужбовці-контрактники: технік-телефоніст Рівненського обласного військкомату Марина Гурко і начальник сховища інженерного майна взводу забезпечення окремого інженерно-саперного батальйону Інна Гаврилюк із Закарпаття.

Слід додати, що ефірний час телепрограми Львівської обласної державної телерадіокомпанії “Вже ранок” також був присвячений військовослужбовцям-жінкам.

Гостями студії стали начальник клініки лабораторної діагностики – провідний лаборант Військово-медичного клінічного центру Західного регіону полковник медичної служби Ольга Думченко, начальник телефонної апаратної полку зв’язку Повітряного командування “Захід” – старший сержант військової служби за контрактом Ольга Чепіль та майбутній військовий журналіст курсант 5-го курсу Академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного солдат Наталія Задверняк. Упродовж телеефіру гості розповіли про те, чим саме їх привабила військова служба, говорили також про специфіку професійної діяльності кожної з учасниць телепрограми.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ