Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся гала-концерт ювілейного фестивалю «Велика коляда» (ФОТО)

1 лютого у Львові завершився ювілейний фестиваль «Велика коляда», який десятий рік поспіль відбувається у місті. Загалом у заході протягом місяця взяли участь близько 70 колективів зі Львова та Львівщини – дитячі, юнацькі та молодіжні колективи, оркестри, вокально-інструментальні колективи, автентичні та фольклорні колективи, сільські хори, церковні, аматорські та професійні хори, незалежно від конфесії.
Організаторами фестивалю є храм Пресвятої Євхаристії, управління культури Львівської міської ради, Управління культури Львівської обласної державної адміністрації, Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ, центр душпастирства молоді.
Завершився фестиваль заключним гала-концертом, у якому взяли участь близько 30 колективів. «Щодня на фестивалі виступали щонайменше 3 колективи. Також протягом трьох тижнів щонеділі в храмі Пресвятої Євхаристії проходили заключні концерти колективів. Раніше такий підсумковий концерт відбувався наприкінці коляди, де виступали зведено усі хори. Тепер такі підсумкові були щонеділі, тому що кожного тижня виступали різнопланові за своєю специфікою творчі колективи: дитячі хори, дорослі хори. Оскільки цього року фестивалю 10 років, з нами були постійні його учасники», – зазначила координатор фестивалю Ірина Мельник.














Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ