Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбувся Х Міжнародний турнір з вільної боротьби пам'яті Ігоря Первачука

фото - пресслужба НОК
фото - пресслужба НОК
фото - пресслужба НОК
фото - пресслужба НОК
фото - пресслужба НОК
фото - пресслужба НОК
фото - пресслужба НОК
фото - пресслужба НОК
1/4
Упродовж двох днів, 21 та 22 лютого у Львові, у спорткомплексі СКА відбувався Х-й ювілейний Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті Майстра спорту України міжнародного класу, багаторазового чемпіона України, Європи та світу серед юніорів та володаря Кубка світу Ігоря Первачука.

Про це інформує пресслужба Відділення НОК України у Львівській області.

“Турнір пам’яті Майстра спорту України міжнародного класу Ігоря Первачука особливий тим, що завжди в ньому бере участь міжнародне представництво. Цьогоріч на ювілейні змагання приїхали спортсмени з 10-ти країн. Це сприяє тому, що турнір має міжнародне визнання”, – заявив віце-президент Львівської обласної асоціації спортивної боротьби України Ростислав Первачук.

У змаганнях взяли участь хлопці та дівчата 2007-2009 р.н. та юніори 2002-2005 р.н. з багатьох регіонів України та інших країн (Польща, Угорщина, Молдова, Франція, Італія, Великобританія, Ізраїль, Словаччина, Латвія, Білорусія та ін.). Загалом змагались 587 борців.

“Звичайно, що кожному борцю завжди приємно брати участь у турнірі такого масштабу. Це змагання, де є дуже хороша конкуренція – хлопцям і дівчатам нелегко боротись за медалі. Після участі в цьому турнірі кожний спортсмен має шанс підвищити власну майстерність”, – поділилась враженнями від змагань чемпіонка світу та Європи з вільної боротьби та бронзова призерка Олімпійських ігор 2020 року в Токіо Алла Черкасова.

Кожний призер Х-го турніру пам’яті Майстра спорту України міжнародного класу Ігоря Первачука отримав спеціальні призи від відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ