Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт  |  Волинь

У Львові відбувся ІV відкритий шаховий турнір "Пам’яті Небесної Сотні та Героїв АТО"

1/3
У неділю, 3 березня, ГО "Розвиток Громади" провела вже традиційні шахові баталії пам’яті новітніх Героїв України. Цього разу інтелектуальні змагання зібрали близько 150 учасників з різних куточків України.

Шаховий турнір відбувся за швейцарською системою у 9 турів та вдруге у ньому обраховувався міжнародний рейтинг ФІДЕ. Окрім основної сітки змагань найкращих шахісти визначали ще у 9-ти додаткових номінаціях: спортсмени з інвалідністю, жінки, ветерани,5 категорії юнаків та дівчат, а також «приз глядацьких симпатій від готелю «Соната».

З найкращим результатом перемогу та звання кращого шахіста турніру здобув Богдан Полуліх. Срібло виборов Михайло Казаков, а почесне третє місце посів минулорічний срібний призер - Олег Терлецький.

На урочисте відкриття завітали: начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Роман Хім’як, представник громадської організації «Розвиток громади» Андрій Федуняк, сестра Героя Небесної Сотні Романа Сеника – Леся Лисак, міжнародний гросмейстер з шахів, голова тренерської комісії ФІДЕ, представник Львівської обласної шахової федерації Адріан Михальчишин. Також вітальне слово та побажання учасникам висловив отець Ярослав.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ