Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбувся міжнародний турнір зі стрибків у висоту «Меморіал Олексія Дем’янюка-2015»

17 січня у спортивному комплексі Львівського державного університету фізичної культури (вул. Черемшини, 17) відбувся міжнародний турнір з легкоатлетичних стрибків «Меморіал Олексія Дем’янюка-2015». Організатором змагань є Львівська міська громадська організація «Спортивний клуб «Висота», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У змаганнях взяли участь кращі атлети-стрибуни України, Грузії та Словаччини. Переможцем серед чоловіків став Дмитро Дем’янюк (син Олексія Дем’янюка), який подолав висоту у 2 м 20 см. Таку ж висоту показали і представники Херсонщини - Андрій Ковальов та Віталій Самойленко. Проте, Дмитра визнали найкращим за спробами.

У жінок рівних не було Оксані Окунєвій з Миколаєва – 1 м 92 см. Друге та третє місце, відповідно, зайняли Валентина Ляшенко з Грузії та киянка Юлія Левченко – в обох по 1.86 м.

«Ми знаємо наскільки важливим є проведення такого роду змагань, тому намагаємось всіляко підтримувати такі ініціативи. Висловлюємо подяку організаторам за те, що не зважаючи на складну фінансову ситуацію в нашій країні, їм вдалось провести захід на найвищому рівні. Хочу зазначити, що дані змагання проводиться не вперше у нашому місті, тому вони вже зробили значний внесок у розвиток та популяризацію даного виду спорту у Львові. Вітаємо переможців та бажаємо їм досягнення нових висот», - зазначив начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер.

Під час проведення змагань, вже традиційно, львівський спортивний клуб «Висота» відзначив кращих спортсменів клубу за підсумками 2014 року. Ними визнані переможці та призери чемпіонатів України в різних вікових номінаціях: Андрій Попович, Андрій Ільницький, Сергій Слісенко, Віталій Нетикша, Ілона Заскалько, Владислав Боровський, Ганна Пилявець, Анастасія Матвійок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ