Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся навчальний семінар з питань удосконалення адміністративно-територіального устрою місцевого самоврядування, -- повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Представники місцевої влади Львівської, Тернопільської та Закарпатської областей обговорили проект Концепції реформи адміністративно-територіального устрою України. На навчально-методичний семінар з питань удосконалення адміністративно-територіального устрою та місцевого самоврядування, який проводиться за підтримки Німецького товариства технічного співробітництва GTZ, прибув міністр регіонального розвитку та будівництва Василь Куйбіда.
У вступному слові міністр наголосив на потребі проведення реформи саме зараз, у час кризи, ще до президентських виборів.
Перший заступник голови Львівської ОДА Валерій П’ятак у виступі зазначив, що стратегія адміністративно-територіального устрою – це чітке політичне рішення, логічний і поступовий процес, оптимізація системи управління, а також закликав учасників семінару підтримати починання, які є актуальними для сьогодення.
Під час семінару учасники ознайомилися із проблемами існуючого адміністративного-територіального устрою та передумовами проведення реформи, визначили концептуальні засади реформування. Закордонні експерти німецького товариства співробітництва поділилися своїм досвідом реформування адміністративно територіального устрою.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ