Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся український етап євроліги з пейнтболу „Centurio Circuit”

Львів минулими вихідними вже третій рік поспіль приймав український етап євроліги з пейнтболу „Centurio Circuit”. Змагання відбувалися на стадіоні СКА. Головний організатор - львівський пейнтбольний клуб “Тріада”. Львівська команда “Українські Леви” після не дуже яскравого початку відбіркового раунду здобула блискучу перемогу в другому дивізіоні.
2004 року наше місто відвідали близько тридцяти команд, наступного – практично вдвічі більше. А цього року кількість ще й переросла в якість. У Львові змагалися 57 команд: 13 – з Росії, 10 – з Польщі, 5 – з Латвії, 4 – з Білорусі, 4 – з Угорщини, 3 – з Литви, по 2 – з Чехії, Словаччини і Австрії, 1 – з Естонії. Виступали, а також були задіяні в суддівському корпусі, представники Великобританії, Португалії, Румунії, США та Франції. Україна була представлена одинадцятьма командами. “Українські Леви”, які були господарями змагань, вперше стали переможцями етапу євроліги серед аматорів. Про це повідомили у прес-службі пейнтбольного клубу „Тріада”.
Як зазначив Олег Іваночко з команди “Українські Леви”, „вдома дуже відповідально виступати, а особливо з огляду на те, що капітаном нашої команди є головний організатор турніру Віктор Тогаєв. Дуже вже хотілося його потішити. Але ми розпочали виступи із п’ятьох поразок на своєму полі, до того ж від команд набагато нижчих за класом. Це був справжній шок для нього. Переломною стала гра із сильним суперником, а саме командою “Град”. Буквально три очки вирішили долю нашого виходу у фінал. Після перемоги над росіянами ми повірили у свої сили. І сьогодні вже не було жодного програшу. Два роки тому ми були третіми, але в нижчому дивізіоні. Зараз рівень команди виріс, ми краще граємо. Але мало тренуємося, тому що до нашої команди входять четверо киян, двоє львів’янин і я один з Франківська. Тобто гравці розкидані по всій Україні. Але нам все одно вдається досягати непоганих результатів. Наступний етап серії відбудеться у Варшаві. Нам пропонували їхати судити туди, але ми відмовились з того розрахунку, що нам треба займати призове місце”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ