Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся відбірковий тур конкурсу «Львівська Леді»

Інтрига конкурсу “Львівська Леді» поволі починає розвіюватись. Оргкомітет проекту оголосив імена десяти красунь, що змагатимуться за титул Леді у фіналі. Учасниці виборювали собі право з'яви у фінальній феєрії, впродовж двох місяців змагаючись у відбіркових турах. Елегантні баталії на інтелектуальному, кулінарному та хореографічному фронтах нарешті увінчались іменами фавориток-переможниць. Ними стали Ірина Парфенюк, Соломія Свистун, Наталя Томащик, Лідія Варлам, Наталя Гайдук, Марта Блинда, Христина Бучковська, Роза Дяченко, Аннна Беденашвілі та Зоряна Тур, – повідомили організатори.

 

Вирішальним у визначенні фіналісток виявився останній відбірковий тур -хореографічний. Нелегкі випробування учасниць на пластику та грацію принесли чимало естетичної насолоди глядачам, які мали можливість спостерігати за перебігом конкурсу в клубі «Тортуга», а згодом милувалися найкращими номерами в клубі «Picasso». Створити неповторні танцювальні композиції учасницям допомагали професійні хореографи, які потішили публіку пістрявим різноманіттям стилів, ідей та характерів. Переможницею танцювальних змагань по праву стала Наталя Томащик, підопічна Тараса та Назара Моцяків, яка разом з ними взяла участь у «Злочині Авеню», номері, що поєднав рок-н-рольну зухвалість та шал хіп-хопу. Незвичайну любов у психлікарні пластично продемонстрували учасниця конкурсу Ірина Парфенюк та Артур Гавришенко, півфіналіст Всеукраїнського проекту «Танцюють всі 2». Умовну бронзу змагань завоювала повільна пристрасна чача Соломії Свистун, якою хореограф Ольга Нетлух запропонувала проілюструвати композицію Олександра Пономарьова «Я люблю тільки тебе». Глядацькі симпатії забрали відверте танго Христини Бучковської (постановник - Юлія Наванкевич) та контемп Лідії Варлам (ідейник- Вадим Пелеєв).

 

 

Фінальне дійство, що запрезентує Львову його Леді, відбудеться 28 лютого 2010 року. Однак до цього часу учасниці продовжуватимуть втілювати в життя власні благодійні проекти. Останньою такою акцією красунь стало свято, організоване для дітей із малозабезпечених сімей, сиріт та напівсиріт. Захід відбувся у клубі «Picasso». На дітей чекало захопливе видовище за участю танцювальних колективів, акробатів від святкової агенції «Весела хата». Ази бойових мистецтв їм продемонстрували професійні тренери спортивного клубу «Сьогун». Сила творчості відобразилась у колекції «Венеціанський карнавал» від юних дизайнерів дитячого будинку моди «Квіти». Учасниці проекту «Львівська Леді» теж  відчули себе дітьми, аби знайти спільну мову з малечею і додати атмосфери святові. Своїм виступом акцію підтримала львівська співачка Софія Федина.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ