Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся ярмарок вакансій для інвалідів

Сьогодні, 20 листопада у Львівському міському центрі зайнятості відбувся Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю, повідомили у Львівському міському центрі зайнятості.

У  Ярмарку вакансій взяли участь представники більше як 20 підприємств, установ та організацій, які  запропонували понад 140 вільних місць праці  за 43 професіями та спеціальностями. Ярмарок вакансій відвідали близько 200 осіб з інвалідністю. Було проведено співбесіду з 186 претендентами на заявлені вакансії. За результатами проведених співбесід попередньо підібрали для працевлаштування 30 осіб, а також досягли домовленості про стажування перед працевлаштуванням 14 осіб, працедавцями було отримано 60 резюме, досягнуто домовленості про співпрацю з метою покриття потреби в персоналі на перспективу 27 осіб.

У процесі проведення заходу відбулася демонстрація робочого місця (майстер-клас) ТзОВ «Матаі Україна» та СКЦ «Орієнтир».

Особи з інвалідністю взяли участь у семінарі  на тему: «Як проходити  співбесіду з працедавцями»,  а працедавці - у  семінарі на тему: “«Правові засади працевлаштування осіб з інвалідністю». Семінари проводили представники Товариства «Зелений Хрест», в рамках проекту «Сприяння у працевлаштуванні випускників з інвалідністю вищих навчальних закладів м. Львова», за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Також в рамках заходу відбувся  круглий стіл на тему: «Працевлаштування осіб з інвалідністю»  за участю  представників Львівського обласного та міського центрів зайнятості, Львівського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, Міжрегіонального центру соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів,  Львівського  обласного  та районних  МСЕК, громадських організацій та працедавців.

Під час проведення круглого столу його учасники обговорили важливі аспекти працевлаштування та соціального захисту осіб з інвалідністю, визначили конкретні дії та напрямки співпраці, які будуть сприяти зайнятості та соціальному захисту осіб з інвалідністю в установах та організаціях міста, в тому числі і тих, які провадять діяльність у сфері опіки осіб з інвалідністю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ