Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові відкриється Міжнародний центр трансферу технологій — IRC West Ukraine

Львівський державний центр науково-технічної і економічної інформації за підтримки європейських партнерів вийшов з пропозицією створення у Львівському регіоні Міжнародного центру трансферу технологій — IRC West Ukraine, відкриття котрого заплановано на 5 жовтня у рамках роботи VI Економічного форуму. Повідомили „Гал-іnfо” у дирекції ЛДЦНТЕІ.

Як базова організація (host organization) для IRC West Ukraine пропонується Львівський ЦНТЕІ, який уже протягом кількох років співпрацює із всіма IRC Польщі (4 центри), має робочі контакти з IRC Норвегії, Естонії і Литви, а також розпочав активну співпрацю з IRC Штутгарт-Ерфурт-Цюріх.
Під час візиту делегації Львівської області на Європейський симпозіум з інновацій у м.Веймар 1 липня 2006 року була підписана угода про співпрацю між Львівським  ЦНТЕІ, IRC Штутгарт-Ерфурт-Цюріх (Тюрінген іновейншн)  та IRC South Poland (Cracow University of Technology) з метою створення на базі Львівського ЦНТЕІ IRC West Ukraine.
„Створення такого центру відповідає двом головним цілям Стратегії розвитку Львівського регіону: "Львівська область – ворота України до Європейського Союзу" та "Львівська область – регіон високоосвічених людей, інноваційного потенціалу та технологічно розвинутих компаній". Ми очікуємо підвищення ефективності використання інновацій в економіці Львівського регіону  та України в цілому за рахунок розширення міжнародної і міжрегіональної співпраці та використання досвіду європейських країн”, - зазначили в ЛДЦНТЕІ.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ