Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкриється мистецький ресторан

„Панорама” — ресторан, який за своїм стилем та кухнею буде найкращим та найдорожчим рестораном не тільки у Львові, а й в усій Західній Україні, сьогодні відкриється у Львові.

Передбачається, що „Панорама” буде притягувати до себе не лише львівський бомонд, а й пересічних львів’ян, які захочуть скуштувати вишуканої морської кухні найкращого ґатунку. „У нас найкраща і найвидовищніша у місті кухня”, — зазначає шеф-кухар ресторану Олег Шихінов. За його словами, ціни в ресторані будуть досить високими, однак не захмарними: „При встановленні цінової політики, ми відштовхувалися від собівартості товару, а також націнки у 100-120%, для того, щоб можна було окупити цей заклад”.
Девіз „Панорами” — „мистецтво у всьому”, таки насправді відображається повсюди — це ретроспективи Сальвадора Далі і авторська кухня в оригінальному оформленні, і вишуканий незвичайний посуд, і, нарешті, з вікон ресторану можна побачити увесь Львів, тому „Панорама” – це перш за все ресторан настрою — зауважує директор готелю "ОПЕРА" Валерій Лавський. На його думку, ресторан стане ще однією візиткою міста Лева.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ