Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкриється виставка, що розповість про релігію мормонів

З 25 лютого по 25 березня у Львівському музеї історії релігії, що на площі Музейній, 1 працюватиме виставка, присвячена релігії мормонів або ж Церкві Ісуса Христа Святих Останніх Днів. Про це повідомили у музеї.

 

Створення міні-виставки «Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів» - це розповідь про історію виникнення Церкви, її віровчення та діяльність на території України. В експозиції можна буде побачити священні книги, такі як:  Біблія,  «Дорогоцінна Перлина», «Книга Мормона»  та ілюстрації до них.

 

Комплекс матеріалів дасть можливість ознайомитися з програмами діяльності Церкви Ісуса Христа, в основі яких сім’я, молодь, благодійництво. На виставці представлені фотографії,  різноманітні видання Церкви, збірки Гімнів, підручники, популярна література, плакати. Все це надано музею  Церквою Ісуса Христа Святих Останніх Днів у Львові.

 

Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів бере свій початок з 1830 року і  вважає себе християнською конфесією, яка повністю визнає Новий Завіт   про народження, життя, розп’яття й воскресіння Ісуса Христа.  

 

Двадцять років тому перші члени Церкви з’явилися в Києві, а згодом і у Львові. Сьогодні в Україні – це сформована релігійна організація, в лавах якої тисячі членів, що входять до 30 офіційно зареєстрованих релігійних громад по всій країні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ