Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові відкрилася філія Одеського акціонерного банку «Південний»

У Львові відкрилася  філія Одеського акціонерного банку “Південний”. Про це “Гал-info”  повідомив  керуючий філіалом АТ “Південний” Тарас Зварич.
 “В зв’язку з тим, що  банк  стає системним зараз проводиться експансія на захід і схід України. Зокрема нещодавно відкрилися балансові  філії банку  в Луганську і у Львові. Оскільки в нас з’явилися клієнти в західному регіоні  банк іде за своїми клієнтами. Зокрема банк “Південний”  обслуговує підприємства торгівлі і харчової промисловості, будівництва і транспорту, туризму і зв’язку, агропромислового і паливно-енергетичного комплексу. Діяльність філіалу направлена  на укріплення зв’язків з підприємствами відповідних  галузей i представниками  малого і середнього бізнесу Львові і західному регіоні. Оскільки ми працюємо лише тиждень у Львові, поки що не можна говорити про якісь конкретні плани, проте до кінця року ми плануємо відкрити 1-2 безбалансове  відділення в західному регіоні”,- зазначив  Тарас Зварич.  
Одеський Акціонерний банк "Південний" зареєстрований у 1993 році. Входить у групу великих банків і є лідером на Півдні України. Прибуток, який вкладники банку  “Південний” отримали по депозитних внесках за останні 5 років, склав 350 млн. грн. Фінансовий результат за 2005 рік склав 25,2 млн. грн.
На 1 серпня 2006 року  статутний капітал банку  становив  273,5 млн грн, чисті активи - 3,234 млрд  грн, регулятивний капітал - 310,9 млн грн, кредитно-інвестиційний портфель - 2,606 млрд  грн, фінансовий результат за сім місяців 2006 року  - 22,8 млн  грн, депозитний портфель - 2,049 млрд  грн.
Склад акціонерів Банку Південний за станом на 1 серпня 2005 року були  підприємство "Теком" - 14,15%, підприємство "Вивиєн ГМБХ" - 11,4% і  підприємство "Стронг" - 9,95%. Інші акції розподілені між юридичними і фізичними особами.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ