Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові відкрилася ХІІ Міжнародна виставка-ярмарок „Тур-ЕКСПО”

У Львові відкрилася XII Міжнародна виставка-ярмарок „Тур-ЕКСПО”. На виставці присутні представники туристичних організацій, санаторно-курортних та готельно-відплочинкових комплексів, представлено обладнання для готелів та ресторанів, розважальних закладів, спорядження для спорту та активного відпочинку, транспортні та страхові послуги. У виставці „Тур-ЕКСПО” беруть участь близько 80 підприємств, які представляють Львів та область. На виставці присутні представники АР Крим, Івано-Франківської, Київської, Одеської, Тернопільської, Дніпропетровської, Донецької областей, фірми та організації з Росії та Польщі.
 Під час проведення виставки передбачено низку семінарів: „Нові турпослуги”, „Продаж залізничних країн по європейських країнах – Дойчебанк”, „Нові можливості бальнеологічного курорту Трускавець”, „Новинки зимового сезону”. Під час проведення „Тур-ЕКСПО” буде проведено міжнародний „круглий стіл”  „Можливості транскордонного співробітництва у галузі туризму і культури України, Росії та Польщі”, організатором якого є управління культури та туризму ЛОДА, представники державної служби туризму та курортів Міністерства культури та туризму за сприяння генеральних консульств Російської Федерації та Республіки Польща у Львові, а також Львівської, Трускавецької, Яремчанської міських рад та Ради туризму Карпатського регіону.
 Міжнародна виставка-ярмарок „Тур-ЕКСПО” проводиться за підтримки державної служби туризму та курортів Міністерства культури і туризму, управління культури та туризму ЛОДА, Ради з туризму Карпатського регіону та Асоціації упорядників туристичних виставок. Організатором виставки є АТ „Гал-ЕКСПО”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ