Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові відкрилася виставка „БудЕКСПО-осінь”

5-8 вересня у Львові відбувається XIV міжнародна виставка-ярмарок „БудЕКСПО-осінь”. У цьогорічній осінній XIV міжнародній виставці-ярмарку «БудЕКСПО» беруть участь близько 120 підприємств та фірм, більшість з яких представляють Львів та область. У той же час більше третини учасників – гості з Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Чернігівської та Черкаської областей України, Республіки Польща, Греції та Японії.
Львівщина представлена на виставці добре відомими не лише львів'янам підприємствами. Серед них Компанія «Комплекс Дах», що пропонує покрівлю для елітних об'єктів фірми von Muller Dachziegel та інше; ТзОВ «Меркурій центр», що пропонує будівельні риштування ТМ «Буд Майстер», які призначені для виконання будівельно-монтажних, оздоблювальних, ремонтних та реставраційних робіт будівель і споруд; Компанія «БК», що займається проектуванням, продажем обладнання, монтаж систем безпеки для приміщень і територій; ТзОВ «Оксамит-Захід» — генеральний дилер в Україні концернів Wienerberg та Roben, має багаторічний досвід імпорту та продажу якісних будівельних матеріалів; ТзОВ «Дахцентр-Урсус» представляє систему покрівельних матеріалів proDach (Німечинна) та Tondach (Чехія).
ТзОВ «Фірма ІТС» та японська компанія «Кінгкрафт Інтернешнл ЛТД» вперше представляють на українському ринку гасові кімнатні обігрівачі японської марки Corona класу hi-tech. Максимально широкий спектр теплоізоляційних матеріалів пропонує ЗАТ «Сан-Гобен Ізовер» (м. Київ). «Wienerberger Group» — світовий лідер з виробництва керамічної цегли та другий за розміром виробник керамічної черепиці в Європі. Компанія «Venta» (м. Дніпропетровськ) — спільне українсько-бельгійське підприємство, що виробляє високоякісні пластикові панелі, віконний профіль та підвіконня. Всю гамму різновидів сучасного ліфтового обладнання пропонує ТзОВ «Геріон» (м. Львів), ексклюзивний представник компанії Kleemann в Україні. У виставці також беруть участь завод «Майстер-Профі» провідний вітчизняний виробник повнокомплектних швидкобудівних будинків і споруджень; Славутський руберойдовий завод — це виробництво та поставка високоякісних покрівельних матеріалів нового покоління. Перфоровані металеві листи для будівництва, дизайну та виробництва меблів пропонує Харківський завод ім. Фрунзе.
На виставці представлені технології сучасного будівництва, будівельні конструкції, техніка та інструмент, будівельні та оздоблювальні матеріали, покрівельні матеріали, вікна, двері, системи опалення, водопостачання та вентиляції, енергозберігаючі технології, матеріали і конструкції, ліфтове обладнання, проектні роботи та багато іншого. Основний акцент виставки – енергозберігаючі технології.
У програмі роботи виставки передбачена низка цікавих супутніх заходів: спеціалізовані семінари, презентації фірм та торгових марок, демонстраційні роботи на верстатах, галерея-конкурс готових проектів.
Очікується, що виставку відвідають понад 10 000 спеціалістів галузі, а також керівники підприємств, львів’яни та гості міста. Організатори впевнені, що виставка сприятиме якісному наповненню вітчизняного ринку будівельних матеріалів та послуг, впровадженню нових технологій в будівництво та облаштування інтер’єрів.                                                                                                                                                                     
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ