Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У Львові відкрили бренд-салон Samsung

28 квітня у Львові відбулося відкриття першого і єдиного в Західній Україні бренд-салону Samsung. Цей проект став результатом співпраці компаній Samsung Electronics та „Менc".
Головна особливість та перевага створення бренд-салонів полягає в тому, що це є місце, де споживач може насамперед побачити і протестувати не тільки всі найновіші моделі телефонів Samsung, а й весь модельний ряд, представлений на ринку України.
Крім того, виключно в бренд-салоні можна придбати певні ексклюзивні моделі телефонів, які не продаються більше в жодному іншому магазині телекомунікаційних продуктів. „Бренд-салон стане осередком мобільної культури і освіти. Пропонуючи людям знання користування найновішими технологіями, ознайомлюючи людей з можливостями іноваційних телефонів, ми робимо наше життя багатшим, цікавішим і простішим. До того ж безкоштовний Інтернет, яким можуть користуватися наші покупці у бренд-салоні - це дуже зручно», - говорить директор напрямку Телеком Самсунг Електроніко Україна Деніел Ра.
«Відкриття у Львові бренд-шопу Samsung, який є спільним проектом наших компаній — для компанії Мене є ще одним доказом, що нашу роботу визнають, цінують та поважають. Це доказ довіри та визнання, як партнера», — зауважив комерційний директор компанії Мене Борис Кузьменко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ