Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкрили інформаційний центр «Львівгазу»

Сьогодні, 30 листопада, у Львові відкрили інформаційний центр ПАТ «Львівгаз». Абоненти «Львівгазу» зможуть тут отримати тут весь спектр послуг, які надає товариство: написати заяву на встановлення лічильника або газових приладів, заплатити за послуги, поскаржитися чи отримати консультацію, оформити субсидію.

Начальник УЕГГ м. Львова Павло Сербан каже, що відкриваючи центр, товариство в першу чергу мало намір створити зручності для абонентів: «Наше підприємство знаходиться на вулиці Золотій, куди складно добиратися, а в центр Львова людям дістатися зручніше».

Центр обслуговуватиме мешканців Львова та прилеглих до Львова сіл. У холі є три віконечка, розподілені між районами міста, і каса, де можна оплатити послуги газопостачання чи інші послуги товариства.

Працюватиме центр 6 днів на тиждень: понеділок-четвер з 8.00 до 17.15, п’ятниця з 8.00 до 16.00 і субота з 9.00 до 13.00. Прийом мешканців проводитимуть 5 працівників. Адреса центру – вул. Дорошенка,31, тел. 272-77-89.

Голова правління ПАТ «Львівгаз» Валентин Вольський зазначив, що ідею відкрити такий центр товариству підказав міський голова Львова Андрій Садовий. «І буквально через півроку ми її реалізували у приміщенні колишньої газової школи», – додав він.

Присутній на відкритті перший заступник міського голови Львова Олег Синютка подякував працівникам «Львівгазу» за добру справу, адже новий центр, за його словами, полегшить життя людей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ