Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові відкрили маркетингове бюро торгового відділу Посольства Австрії в Україні

Cьогодні у Львові відкрили маркетингове бюро торгового відділу Посольства Австрії в Україні. Як повідомила директор торгового бюро Надія Богатиренко, основне завдання бюро – зробити Західну Україну привабливою для австрійських інвестицій. Новостворена структура вже існує на теренах Львівщини майже півроку, однак її офіційну презентацію вдалось провести тільки тепер. Маркетингове бюро знаходиться у приміщенні готелю „Опера”.
„Вже з назви зрозуміло, що ми займатимемося вивченням ринку. Зараз дуже пожвавлюється інтерес австрійських інвесторів до України. Це зумовлено як географічною близькістю, так і спільною історією, а крім того, умовами розвитку ЄС. Створювати нові виробництва в Австрії є значно дорожче, ніж в Україні, тому австрійські інвестори шукають привабливі ділянки, в які могли б вкладати свої кошти”, — наголосила Надія Богатиренко. За її словами, серед західних областей України найбільше австрійських інвестицій вкладено в Закарпатську область. Ще донедавна найпривабливішою галуззю для австрійських інвесторів була деревообробна галузь, однак зараз вони починають цікавитись іншими галузями економіки і розширюють сферу своїх грошових вкладень.
Як додав же торговий радник посольства Австрії Крістіан Гессль, подібні маркетингові бюро, окрім Львова, діють також в Києві та Донецьку. У світі ж таких філіалів маркетингового бюро є близько 300.
У рамках презентації австрійського торгового центру відбувається семінар „Екологічні технології: утилізація стічних вод та питна вода, альтернативна енергія та енергозберігаючі технології”. Такі семінари з 18-го до 28 вересня відбуваються в чотирьох містах України. Основною метою проведення заходів є поділитися з українськими колегами австрійським досвідом у галузі екології. У Львові в цьому семінарі бере участь 12 австрійських фірм, які тут планують провести переговори із зацікавленими фірмами і налагодити співпрацю.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ