Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкрили Національне Представництво України в Карпатському Єврорегіоні (Фоторепортаж)

У Львові відкрили Національне Представництво України в Карпатському Єврорегіоні. Структура працюватиме в приміщенні Львівської обласної ради і налічуватиме двох працівників. У відкритті Представництва взяли участь голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник, голова Закарпатської обласної ради Михайло Кічковський та голова Івано-Франківської обласної ради. Також прибув на відкриття маршалек Підкарпатського воєводства Республіки Польща Зиґмунд Холєвінський.
Представництво займатиметься питаннями широкого профілю - екології, економіки, соціальної сфери. „Ми надіємось, що зможемо нарешті підняти Карпатський регіон на достойно високий рівень. Представництво має розробляти програми, які розвиватимуть його та даватимуть прибуток”, - висловився голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник.
На Закарпатті подібний орган діє уже 15 років і багато в чому доклався до розвитку Карпат.
2009 рік проголошений в Україні роком Карпат. Мета заходу - скоординувати діяльність українських територій, що географічно входять до регіону Карпат та керівництво регіональних органів влад інших держав (Польща, Словаччина, Румунія та Угорщина) для вирішення проблем розвитку Карпат. Відкриття Представництва є стартом заходів, запланованих на 2009 рік.

























Підготувала Ірина Знась
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ