Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Львові відкрили новий медичний центр

У Львові відбулося відкриття науково-медичного центру Святої Параскеви. У центрі зібрано радіологічне обладнання світового рівня, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Якщо ми будемо мати здорових львів’ян, здорових українців, наша нація буде щаслива. Це є завданням для держави та нашого міста. Цей центр славить наше місто і всю Західну Україну. Це великі інвестиції, нові робочі місця та якісний сервіс», - зазначив під час відкриття міський голова Андрій Садовий.

На згадку від міської громади мер подарував керівництву центру срібну монету з викарбуваними храмами міста.

Медичний заклад створив 140 робочих місць, щодня тут прийматимуть до 500 пацієнтів.

Загальні інвестиції у медичний центр Святої Параскеви склали 12 млн дол.

У науково-медичному центрі працює перший в Україні 128-зрізовий комп’ютерний томограф. Цей апарат забезпечує найвищу якість зображення тканин при мінімальній дозі опромінення.

Все серце може бути досліджене протягом кількох секунд. Є перший в Україні мамограф з цифровою біопсійною приставкою, яка дає можливість брати зразки тканин для встановлення достовірного діагнозу.

Діє власна лабораторія, дитяча поліклініка зі службою виїзду за викликом, доросла поліклініка, денний стаціонар, фізіотерапевтичний відділ, соляна кімната з солотвинської солі для лікування хворих на астму та алергічні захворювання.

Науково-медичний центр Святої Параскеви знаходиться у Львові на вул. Заводській, 7.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ