Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкрили представництво Малопольського Воєводства

Сьогодні, 25 червня, у приміщенні Львівської торгово-промислової палати відбулося відкриття Економічного представництва Малопольського Воєводства Республіки Польщі, повідомила прес-служба Львівської облради.

У відкритті взяв участь голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик.

У своєму вітальному слові Ярослав Качмарик привітав учасників урочистостей від голови Львівської обласної ради та депутатського корпусу, а також висловив слова вдячності Львівській торгово-промисловій палаті за ту роботу, яку вона проводить для промоції Львівщини в економічному просторі, зокрема, Європи.

Також голова постійної комісії обласної ради наголосив на тому, що нинішня подія робить прекрасні міста Краків та Львів ближчими і більш зрозумілими для економічної співпраці, адже люди, які проживають у Львівській області та Малопольському воєводстві, вже давно співпрацюють. „Відкриття офісу Економічного представництва – це той результат, який допоможе систематизувати ту співпрацю. Віднині львів’яни для пошуку економічного партнера не обов’язково мусять їхати до Кракова, вони зможуть знайти його тут”, – зазначив Ярослав Качмарик.

Депутат каже: „Ми впевнені, що співпраця буде економічно взаємовигідною і цікавою для кожного з тих майбутніх численних відвідувачів цього офісу”.

Також Ярослав Качмарик відзначив, що Львівщина чекає не лише споживчих інвестицій, які надходять до нас, але й виробничих, і наголосив: „Ми можемо, вміємо, працювати, співпрацювати і вдячні всім, хто йде до нас з економічними пропозиціями”.

Голова постійної комісії обласної ради подякував за те, що вся Україна 27 червня стане ближчою до Європи в економічному просторі і в політичній співпраці і висловив сподівання, що наша співпраця – це наше спільне майбутнє, і нехай справдяться очікування України і Польщі.

Економічне представництво у Львові – це третє представництво Малопольського Воєводства на Сході. Два вже працюють: у Калінінграді та у Ризі. Метою його створення є забезпечення постійного обміну даними між фірмами та бізнесовими інституціями; забезпечення інформацією щодо локальних ринків; спрощення безпосереднього доступу до контактів із підприємцями; а також налагодження довготривалих міжнародних торгових взаємовідносин, пошук економічних партнерів тощо.

Як зазначали під час прес-конференції, яка відбулася у рамках відкриття Економічного представництва, створення мережі економічних представництв стало можливим завдяки реалізації проекту Business in Malopolska – Partnership Network. Цей проект реалізований Малопольською Агенцією Регіонального Розвитку і Малопольським Воєводством.

Президент Львівської торгово-промислової палати Дмитро Афтанас повідомив, що у ході реалізації проекту передбачено взаємні візити у регіони, семінари, публікації, що стосуються умов ведення економічної  діяльності в Україні та Польщі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ