Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкрили ще один соціальний маршрут

Сьогодні, 1 лютого, у Львові запрацював ще один соціальний маршрут, № 1, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вісім автобусів курсують з Сихова – від торгового центру «Зубра» до університету ім. Івана Франка. Інтервал руху між автобусами в середньому 12 хвилин, - повідомив директор ЛКАТП-1 Орест Гриньків.

«Завдяки хорошій роботі міської влади нам вдалось відновити соціальний маршрут, який колись функціонував», – додав Орест Гриньків.

Нагадаємо, з Сихова уже курсує соціальний маршрут №5 від Санта-Барбари до Оперного театру, а також з Рясне-2 до ТЦ «Магнус» курсує маршрут №3. Вартість проїзду у цих автобусах – 1 гривня.

«Наше місто чи не єдине в Україні, де працюють соціальні маршрути. Це гарна практика допомагати соціально незахищеним верствам населення. Цього року ми продовжимо роботи. Місто має отримати нові автобуси та тролейбуси від ЛАЗу. Частину цих машин ми скеруємо саме на соціальні маршрути», - зазначає міський голова Андрій Садовий.

Нагадаємо, торік місто закупило 4 автобуси особливо великої місткості, 12 автобусів великої місткості. Протягом 2010 року встановлено 10 паркоматів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ