Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкрили ювелірну виставку-ярмарок «ЕлітЕКСПО-2013»

Сьогодні, 28 лютого, у Львові урочисто відкрили VIII спеціалізовану ювелірну виставку-ярмарок «ЕлітЕКСПО-2013». Свої вироби презентуватимуть понад 100 учасників із 15 областей України, Криму, Росії та Китаю.

Виставка-ярмарок присвятили жіночому святу – Дню 8 березня, всі прикраси та аксесуари за цінами виробника. На виставці представлені найкращі вироби та колекції, які створені спеціально для весни 2013 року. Серед експонатів є і китайська біжутерія, і вироби зі золота та срібла, і ексклюзивні годинники, і дизайнерське намисто, і вироби з бурштину, і діаманти.

Символічну червону стрічку під час урочистостей перерізали заступник директора департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Львівської ОДА Ярослав Пелиховський, начальник управління економіки Львівської

Міської ради Вікторія Довжик та президент «Асоціації ювелірів України» Григорій Мажоровський.

Як розповів Ярослав Пелиховський, нині в Україні функціонує близько 1300 ювелірних підприємств, лише 4 з них є державним (у Києві, Харкові, Львові, Вінниці).

«Від імені керівництва Львівської облдержадміністрації хочу побажати всім виробникам продукції нових мистецьких рішень в ювелірній галузі, збільшення обсягів виробництва, збуту та виходу на зовнішні ринки. Досі ювелірна галузь Українимає ще досить мізерні показники щодо продажів на закордонних ринках. Хочу побажати учасникам виставкового заходу успішного бізнесу та доброго економічного клімату, споживачам – вдалих та якісних покупок»,– зазначив Ярослав Пелиховський. За його словами, раніше виставка-ярмарок проводились лише раз на рік, тепер двічі – наступна відбудеться в червні.

Додамо, що триватиме виставка чотири дні – до 3 березня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ