Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові відкрилися спеціалізовані виставки "Автотех-2006" і "Автобус-2006"

Сьогодні, 21 вересня, у Львові відкрилися одразу дві міжнародні спеціалізовані виставки "Автобус-2006" та "Автотех-2006". У заході беруть участь понад сто підприємств  із Києва, Харкова, Луганська, Запоріжжя, Луцька, Хмельницького, Чернівців, а також кілька закордонних фірм.
На виставці представлено новітні моделі легкових автомобілів, мотоциклів, автобусів, вантажівок, а також велику кількість запчастин, масел, устаткування для СТО та АЗС, систем охорони авто та іншої дорожньої техніки.
Під час виставки також відбудеться спеціалізований науково-практичний семінар "Автобусобудування в Україні. Сьогодення й перспективи розвитку", на який запрошено керівників та провідних спеціалістів виробничих, промислових і наукових підприємств і організацій, діяльність яких пов'язана з розробкою, виробництвом й експлуатацією пасажирського й туристичного автотранспорту.
У програмі виставки є також і розважальні заходи, а саме парад найстаріших автомобілів вітчизняного виробництва, шоу-уроки для дітей з вивчення правил дорожнього руху та спроба встановити рекорд України з максимальної кількості людей у салоні "ЗАЗ-965".
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ