Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкрито Будинок праці

Сьогодні у Львові відкрили Будинок праці, в якому є багато нових відділів та послуг для мешканців міста. Відкриття Будинку праці здійснили директор Державного центру зайнятості Володимир Галицький, в.о. голови ЛОДА Валерій П’ятак та міський голова Львова Андрій Садовий. Також на відкритті була присутня заступник міністра праці та соціальної політики Наталя Іванова.
«Ми реалізовуємо на практиці політику Президента України, Прем’єр-міністра України та міністра праці та соціальної політики через створення таких Будинків праці», -- сказав Володимир Галицький.
За словами Валерія П’ятака, сьогодні обласне керівництво обговорило з керівництвом Міністерства праці нові ініціативи щодо форми звітності та прогресивні напрямки професійної освіти, які запроваджуватимуть на Львівщині: „Ми раді, що вдалося здійснити цей проект. Сьогодні колеги з багатьох Будинків праці всієї України будуть обмінюватись досвідом у Львові. Ми постійно порушуємо проблему конкуренції на ринку праці Львівської області. Наші роботодавці будуть оцінювати працівників рівнем заробітної платні”, -- повідомив Валерій П’ятак.
Міський голова Андрій Садовий побажав Центру тісної співпраці з усіма гілками влади і повідомив, що необхідно зробити усе можливе, щоб українці повертались додому.
У будинку праці є школа молодого підприємця, де надають юридичні консультації, також є сектор підбору роботи, де працює система розсилки SMS-повідомлень про підібрану роботу, профінформаційний сектор, орієнтований на роботу з учнівською молоддю, батьками, та шкільними психологами. У секторі самостійного пошуку роботи відвідувачі матимуть доступ до 20 WEB-порталів з інформацією про вакансії.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ