Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові відкрито новий офіс „Укрексімбанку”

Сьогодні, 31 травня, у Львові відкрили новий офіс ВАТ «Укрексімбанк». Це перша черга будинку і, за словами президента банку Віктора Капустіна, через півтора року буде закінчено ремонт всієї споруди, після чого планують перейти до побудови багатоповерхової автостоянки. Як зазначив голова Львівської ОДА Петро Олійник, це єдиний об’єкт у Львові, ремонт якого схвалює ЮНЕСКО.
Віктор Капустін не назвав суми коштів, які були вкладені в ремонт споруди, однак він зазначив, що за ці кошти можна було відкрити кілька філій. Щодо стратегії банку на найближчий час, то Капустін зазначив, що „Укрексімбанк” надалі працюватиме в напрямку кредитування спільного з „Ощадбанком”, зокрема в цьому напрямку напрацьовано кілька десятків проектів, а також планується до кінця року збільшити до 5% кредитування фізичних осіб. На наступні 5 років планують довести цей показник до 20%.
Державний експортно-імпортний банк заснований 3 січня 1992 року. На сьогодні мережа ВАТ «Укрексімбанк» налічує 29 філій та присутні відділення банку в усіх регіонах України. Також представництва є в Нью-Йорку та Лондоні і, можливо, найближчим часом буде відкрито в Сінгапурі. На Львівщині діє 12 безбалансових відделень, сім у Львові, а також відділення у Бродах, Яворові, Трускавці та Дрогобичі. „Укрексімбанк” проводить операції з усіма видами держаних і корпоративних цінних паперлів, є одним з найбільших клієнтських депозитаріїв України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ