Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкрито представництво Третейської палати України

Сьогодні у Львові створено представництво Третейської палати України, керівні органи та склад якого буде обрано завтра в рамках виїзного засідання Президії Третейської палати України, яке триває 12-13 січня. Про це під час прес-конференції повідомив голова Третейської палати України Віктор Самохвалов.
„У Львові ми відкриваємо перше в Україні представництво Третейської палати. На черзі південні, північні області і Крим. Завтра ми оберемо голову представництва і його склад. Орієнтовно до нього увійдуть п’ять осіб – голова, два заступники та секретарі. Переваги третейського суду – це швидкість розгляду справ, відсутність судової тяганини, малі збори. Крім того, активна робота третейських судів дозволить значно розвантажити державну судову систему”, – сказав Віктор Самохвалов.
За його словами, більшість справ, які розглядають третейські суди носять майновий характер. Третейська палата України ділиться досвідом із закордонними колегами із Таджикистану і Грузії, які багато запозичили саме із українського третейського судочинства.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ