Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкрився офіс депутата Європарламенту

У Львові на вул. Руській, 3 відкрився офіс депутата Європейського Парламенту з Польщі Гражини Станішевської. Як повідомила Гражина Станішевська, цей офіс – центр європейської інформації, де кожен зможе отримати всю інформацію про Європейський Союз.
Офіс відкрили за приватні кошти, оскільки Європарламент не надає коштів на відкриття офісів поза ЄС. Гражина Станішевська також повідомила, що особистого прийому проводити не буде, в офісі працюватиме консультант.
«Надання інформації про Євросоюз – основне завдання центру. Ми зможемо відповісти на всі запитання, починаючи від того, чому Україну не запрошують у ЄС, і закінчуючи інформацією про можливість навчання, стажування чи роботи у Європейському Союзі», - повідомила Гражина Станішевська.
За словами заступника міського голови Львова Василя Косіва, цей офіс має стати засобом переконання громадян у важливості євроінтеграційних процесів України.
Як зауважила начальник управління міжнародного співробітництва ЛОДА Оксана Музичук, після відкриття цього офісу, у Львові в певному сенсі з’явилося представництво Європейського Парламенту.
Що стосується відкриття подібних офісів в інших містах України, то Гражина Станішевська зазначила, що все залежить від зацікавлення людей: «Якщо буде попит на наші послуги, то ми розширюватимемо мережу в Україні».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ