Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкрився Ярмарок вакансій для інвалідів

25 листопада заступник голови Львівської ОДА Ліляна Гримська взяла участь у відкритті Ярмарку вакансій для осіб з обмеженою працездатністю у Львівському міському центрі зайнятості, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«Напередодні Міжнародного дня інвалідів проведення ярмарку для людей з особливими потребами є надзвичайно важливо. Прийшовши на такий ярмарок вакансій, безробітні інваліди мають можливість оперативно знайти роботу, а працедавці - у стислі терміни укомплектувати вакансії», - зазначила під час виступу Л.Гримська. За її словами, на сьогодні у Львівській області налічується понад 150 тис. інвалідів, близько 20 тис. з них – працевлаштовано.

Як зазначила керуюча Львівським обласним відділенням Фонду соціального захисту інвалідів Галина Мисаковець, це вже 18 такий ярмарок для інвалідів, який проводиться з 2004 року. «Ярмарок збирає щоразу все більше людей., яким самотужки знайти роботу вкрай складно», - додала вона.

У цьогорічному Ярмарку вакансій беруть участь представники понад 20 підприємств, установ, організацій м. Львова, які запропонують пошуковцям праці майже 90 вакансій за різними професіями та спеціальностями. Учасники Ярмарку вакансій матимуть змогу пройти співбесіду з працедавцями, ознайомитися з наявними вакансіями, а також - з переліком вільних робочих місць (вакантних посад), які є на ринку праці, та з послугами державної служби зайнятості, отримати консультації фахівців центру зайнятості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ