Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львові відкриють курортно-туристичний офіс Криму

Сьогодні, 29 листопада, у Львові на пр. Шевченка, 34 відкриють Кримський курортно-туристичний офіс. Про це на прес-конференції повідомив перший заступник міністра курортів і туризму Автономної Республіки Крим Микола Марінов.

Насамперед він розповів про співпрацю у сфері туризму та розвиток двостороннього туристичного потоку між регіонами: «Високий сезон у нас влітку, у вас – взимку. Туристичний потік не стикається, тому ми не конкуруємо, а є один для одного ринками».

І продовжив: «Чому ми приїхали говорити про санаторно-курортне оздоровлення та туристичні можливості? Торік, коли проводили тут дні Криму, збирали турагентів, лікарів, представників профспілок. Ми розповідали їм про можливості Криму і зіткнулися з тим, що незважаючи на те, що на Львівщині є велика традиція з санаторно-курортного лікування, на жаль, мало хто з туристичного бізнесу розуміє, як цей продукт продавати…».

Відтак, за його словами, о 12. 30 у Львові на базі ТОВ СП «МІСТ ТУР» відкриють кримський курортно-туристичний офіс. Як пояснив Микола Марінов, цей туроператор отримає статус офіційного представництва Криму в Львівщині.

Нині вступну лекцію разом з колегами читатиме перший заступник міністра курортів і туризму Автономної Республіки Крим.

«Найголовнішим є те, що ми будемо навчати представників цього офісу, їх мережу турагентів і тут, і в Криму особливостям продажів, застосування кримського медичного оздоровлення та лікування», – розповів він.

Вже навесні їх повезуть на навчання, де турагенти зможуть прослухати лекції про кримський клімат та випробувати на собі лікувальні грязі.

Додамо, що подібний офіс в Україні існує тільки в Києві, тепер – і у Львові. Також є в Ризі, Москві, Києві, Єкатеринбурзі, Сиктивкарі, Мінську і Баку. До кінця цього року курортно-туристичні офіси Криму відкриють в Дніпропетровську, Харкові та Лондоні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ