Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові відкриють Почесне консульство Королівства Бельгія

18 березня у приміщенні Львівської облдержадміністрації відбулась зустріч тимчасово виконуючого обов’язки голови Львівської облдержадміністрації Миколи Кмітя із Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Бельгія в Україні паном Марком Вінком. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської ОДА.
Під час зустрічі, Микола Кміть зазначив, що сьогодні, на жаль, рівень інвестиційної співпраці між Бельгією та Львівською областю налагоджено не достатньо. “Львівський регіон готовий сприяти залученню інвестицій зі сторони Бельгії зокрема та Євросоюзу загалом. Зі свого боку, ми також гарантуємо безпеку для інвестиційних капіталовкладень”, - наголосив Микола Кміть.
Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Бельгія в Україні Марк Вінк, у свою чергу, розповів, що Бельгія планує розпочати співпрацю із Львівською областю у сфері підготовки до проведення чемпіонату Європи з футболу Євро-2012. Він також повідомив, що 25 квітня цього року у Брюсселі відбудеться семінар для міст-учасників чемпіонату Євро-2012 та запросив туди представників обласної влади Львівщини.
У ході зустрічі Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Бельгія в Україні розповів, що у Львові заплановано відкриття Почесного консульства Королівства Бельгія.
“На мою думку, ті люди, які не мали можливості побувати на Львівщині особисто, не бачили цієї краси – не можуть об’єктивно оцінити потенціал області. А потенціал вашого регіону – справді потужний. Бельгія зацікавлена у співпраці із Львівською областю”, - зазначив Марк Вінк.
Микола Кміть, у свою чергу, наголосив на важливості відкриття у Львові Почесного консульства Королівства Бельгія. За його словами, це сприятиме налагодженню економічних та інформаційних потоків між Львівською областю та Бельгією.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ