Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкриють представництво ПАУСІ

У Львові відкриють представництво ПАУСІ. Про це „Гал-info” повідомили у представництві фундації.
Як зазначили , метою нової Фундації ПАУСІ є сприяння подальшій інтеграції України в європейські та євроатлантичні структури через запровадження європейського, зокрема, польського досвіду в Україні, а також інтенсивний транскордонний обмін знаннями та досвідом у ключових сферах, що впливають на розвиток людського капіталу та формування громадського суспільства.
Польсько-українська фундація співпраці ПАУСІ заснована у квітні 2005 року. Вона є правонаступником Польсько-Американсько-Української Ініціативи про Співпрацю — ПАУСІ, унікальної тристоронньої програми. З 1999 року ПАУСІ спрямовувала свою діяльність на передачу Україні успішного досвіду Польщі в переході до ринкової економіки та побудови демократичного громадянського суспільства.
 Ключові напрямки діяльності ПАУСІ передбачають реалізацію програм на підтримку євроатлантичного курсу України; реформування місцевого самоврядування;запровадження міжнародних, зокрема, європейських стандартів бізнесу та активізацію участі молоді у громадському житті країни.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ