Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкриють ще 2 додаткові Центри туристичної інформації – в аеропорту та на вокзалі

На період чемпіонату Євро 2012 у Львові планується більш інтенсивний режим роботи Центру туристичної інформації, зокрема, відкриття двох центрів в аеропорту та на вокзалі. Про це повідомила прес-служба міської ради.

Нагадаємо, сьогодні на сесії міської ради прийнято бюджет розвитку міста лише у частині видатків на: внески органів місцевого самоврядування у статутний фонд ЛКП «Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012» у розмірі 4,6 млн грн, внески органів місцевого самоврядування у статутний фонд ЛКНП «Центр розвитку туризму м. Львова» у розмірі 1,977324 млн грн, впорядкування та реконструкцію території у межах Привокзальної площі та вул Чернівецької і Городоцької у розмірі 12 млн грн.

«Існує домовленість із вокзалом та аеропортом щодо розміщення тут туристичних інформаційних пунктів, у яких туристи, що тільки прибули до Львова, зможуть отримати всю необхідну інформацію. На сьогодні є погодження від вокзалу та аеропорту щодо встановленню на їх території таких пунктів, також розробляються відповідні інформаційні довідники для вболівальників, вивіски. Кошти, передбачені у бюджеті, будуть також використані на підсилення роботи під час Євро 2012. Йдеться і про поліграфію для туристів, маркетингові заходи, участь у міжнародних виставках», - повідомила директор «Центру розвитку туризму» Надія Радіоненко.

Щоб туристу було комфортно і зручно у нашому місті, працює Центр туристичної інформації на пл. Ринок, 1.

Минулого року послугами Львівського Центру туристичної інформації скористалося 18 тис. туристів. А лише за перші два місяці цього року у Центр туристичної інформації було 1775 індивідуальних звернень від туристів як з України, так і з інших куточків світу. Найбільше гостей Львова цікавили події у місті, карта, інформація про Львів, екскурсії й заклади харчування.

Як повідомили в Центрі туристичної інформації, спостерігається найбільший потік українських та російських туристів. Щодо екзотичних та віддалених країн, то серед них є Австралія, Греція, Ізраїль, Ірландія, Індія, Лівія, Нова Зеландія, США, Фінляндія, Японія та ін. Загалом, місто відвідали туристи з близько 30 країн світу.

Нагадаємо, що Центр туристичної інформації працює лише з індивідуальними туристами, які самостійно подорожують та відвідують Львів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ