Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові відкриють торгово-розважальний центр „Квадрат”

27 серпня 2006 року за ініціативу управління культури та туризму Львівської ОДА в рамках святкувань приурочених до відзначення 150-річчя із дня народження Івана Франка проведено інформаційно-рекламний тур “Шляхами Івана Франка”.
Учасниками туру були керівники провідних туристичних операторів, голови громадських організацій з туризму та сільського туризму, представнику культурно-мистецьких кіл – повідомили в прес-службі Львівської ОДА.
Метою туру було представлення туристичного продукту “Шляхами Івана Франка”, та відвідання місць, де жив та творив Іван Франко, а також висвітлення туристичного потенціалу Дрогобицького району.
Основною складовою туру був огляд об’єктів історико-архітектурної та природничої спадщини: Церкви Пресвятої Трійці в с. Грушів, де знаходиться чудотворна ікона Пречистої Діви Марії, створена 1806 року іконописцем Стефаном Чаковським, а також криниця, яка знаходиться в середині храму, вода якої має цілющі властивості (цей храм називають Дрогобицьким Лувром); дерев’яної церкви святого Юрія 15-17 ст. у м. Дрогобичі, де зберегтися настінні написи 17 століття; найстарішої в Європі діючої солеварні, яка розташована у м. Дрогобич; музею-садиби батьків Івана Франка та Будинку літератора у с. Нагуєвичі.
Учасники туру відвідали колоритні культурні дійства у Нагуєвичах та відзначили, що туристичний продукт “Шляхами Івана Франка” повинен стати одним із найрентабельніших та конкурентоспроможних вітчизняних продуктів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ