Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкриють туристичний форум «Перемагай з Левом!»

Завтра, 21 листопада, у Львові у конференц-залістадіону «Арена Львів» розпочнеться найбільш очікувана подія у галузі туризму - туристичний форум «Перемагай з Левом!», повідомила прес-служба Львівської місткої ради.

«Коли ми говоримо про розвиток туризму у Львові, то повинні розуміти, що турист - це не лише людина, яка приїжджає подивитись архітектуру, попити кави і купити сувеніри. Туристи - це також і бізнесмени, що шукають нові напрямки інвестування, і учасники міжнародних форумів, і учасники корпоративних семінарів. 

Я переконаний, що Львів має дуже великий потенціал для ділового туризму. Очевидно, що нам потрібно більше якісних готелів і великих конференц-залів. Але ці прогалини ми будемо поступово заповнювати. А от нашим конкурентам буде важко запропонувати таку ж атмосферу, яку пропонує Львів», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Учасниками цього Форуму стануть понад 200 осіб - представників туристичної галузі з цілої України та закордону. А серед доповідачів Форуму будуть провідні туристичні експерти з Барселони, Лондона, Генуї, Кракова, Берліна.

Темою цьогорічного Форуму буде діловий туризм, адже це та галузь туризму, яка зараз розвивається найбільш динамічно. Окрім обговорення основних тенденції у діловому туризмі, учасники Форуму також обговорять перспективи розвитку цього напрямку в Україні.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ